Reparere svake innstillinger

Slik reparerer du svake innstillinger i operativsystemet:

1. Åpne appens hovedvindu.
  2. I seksjon Alle funksjoner i Kaspersky appen, trykk på Skanning etter svake innstillingerdelen for å åpne den.
  3. Trykk på en svak innstilling som du ønsker å fikse.

Dette åpner en skjerm med beskrivelse av den svake innstillingen og råd om hvordan du reparerer den.

4. Les løsningen som tilbys og trykk på knappen med den.

Android-systemvinduet åpnes.

5. Endre innstillingen som anbefalt.

Hvis du ikke vil endre en svak innstilling, kan du skjule den ved å trykke på . Du kan vise en liste over svake innstillinger ved å trykke på hidden_settings_1 øverst til høyre på skjermen.